NEJLEVNEJSI HARDDISK
Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
- James_Radlle
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
NEJLEVNEJSI HARDDISK
Zdravim shanim hardisk za co nejmensi cenu za 1GB, muze byt pres IDE i SATA2, s cache 8 nebo 16 MB nevite o necem? Predem dik.

Počítač: ANO! 
- James_Radlle
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Cena za 1 Giga..
Samsung HD401LJ - 400GB 16MB SATA II dobré recenze, příznivá cena, dnes jsem ho koupil, až připojím, mohu poreferovat.
Si bych to udělal jinak jukni na dva tři net obchody a podívej se které disky jsou nejprodávanější. Pokud bych vybíral podle značky tak Seagate nebo Maxtor.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- James_Radlle
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Peclive jsem hledal a nasel: Samsung SpinPoint T HD501LJ - 500GB SATA II Tento disk se mi zda opravdu vyhodny, ale ma to jeden hacek, na disky samsung jsou hodne odlisne reakce a recenze a tak se ptam i vas : mate s temito disky nejake zkusenosti?? nejlepe s timto typem.
- James_Radlle
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Cena za 1 Giga..
tak jak to vypada? uz je zapojen?amaroun píše:Samsung HD401LJ - 400GB 16MB SATA II dobré recenze, příznivá cena, dnes jsem ho koupil, až připojím, mohu poreferovat.
Uz je nainstalován,ikdyž byla to fuska,kdyz mas jeden stary IDE a novy je SATA.Rozdelil jsem si ho na vic casti a slape zatim dobre,nezavisle mam stary Seagate 40 GB a ten je o trochu tissi,nez tento Samsung, ale ve skrini to neni prakticky slyset (nekdy je horsi spatny vetrak na grafarne).Nevím co jiného se da hodnotit, pristupova doba, to se asi moc nepozna rozdil v teto tride.Je na nej dva roky zaruka,tak jsem to prubnul.V CHIPU ho testovali a vyhrál to mezi SATA pomer cena vykon.James_Radlle píše:tak jak to vypada? uz je zapojen?amaroun píše:Samsung HD401LJ - 400GB 16MB SATA II dobré recenze, příznivá cena, dnes jsem ho koupil, až připojím, mohu poreferovat.
- James_Radlle
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
A co zahrivani?amaroun píše:Uz je nainstalován,ikdyž byla to fuska,kdyz mas jeden stary IDE a novy je SATA.Rozdelil jsem si ho na vic casti a slape zatim dobre,nezavisle mam stary Seagate 40 GB a ten je o trochu tissi,nez tento Samsung, ale ve skrini to neni prakticky slyset (nekdy je horsi spatny vetrak na grafarne).Nevím co jiného se da hodnotit, pristupova doba, to se asi moc nepozna rozdil v teto tride.Je na nej dva roky zaruka,tak jsem to prubnul.V CHIPU ho testovali a vyhrál to mezi SATA pomer cena vykon.James_Radlle píše:tak jak to vypada? uz je zapojen?amaroun píše:Samsung HD401LJ - 400GB 16MB SATA II dobré recenze, příznivá cena, dnes jsem ho koupil, až připojím, mohu poreferovat.
Ja bych veril i tomu chipu:-) kdyz vyhral
Kdyz jsem to instaloval a nechal jsem to bezet, tak byl zahratej asi jako Seagate, jedine co resim je ze pri startu dost dlouho chroupe,ale mozna to ma dva duvody,jelikoz ted alespon trochu dokupuji veci do PC, tak si teprve zitra jedu koupit gigovou operacku, doted jsme mel jen 256 MB a druha vec, coz se da zmenit snadno, udelal jsem si 5GB oddil na strankovaci soubor, dle navodu v CHIPU, ale nevim jak se to vlastne bude chovat.James_Radlle píše:A co zahrivani?amaroun píše:Uz je nainstalován,ikdyž byla to fuska,kdyz mas jeden stary IDE a novy je SATA.Rozdelil jsem si ho na vic casti a slape zatim dobre,nezavisle mam stary Seagate 40 GB a ten je o trochu tissi,nez tento Samsung, ale ve skrini to neni prakticky slyset (nekdy je horsi spatny vetrak na grafarne).Nevím co jiného se da hodnotit, pristupova doba, to se asi moc nepozna rozdil v teto tride.Je na nej dva roky zaruka,tak jsem to prubnul.V CHIPU ho testovali a vyhrál to mezi SATA pomer cena vykon.James_Radlle píše: tak jak to vypada? uz je zapojen?
Dej email, poslu ti naskenovaný test s Chipu.James_Radlle píše:A co zahrivani?amaroun píše:Uz je nainstalován,ikdyž byla to fuska,kdyz mas jeden stary IDE a novy je SATA.Rozdelil jsem si ho na vic casti a slape zatim dobre,nezavisle mam stary Seagate 40 GB a ten je o trochu tissi,nez tento Samsung, ale ve skrini to neni prakticky slyset (nekdy je horsi spatny vetrak na grafarne).Nevím co jiného se da hodnotit, pristupova doba, to se asi moc nepozna rozdil v teto tride.Je na nej dva roky zaruka,tak jsem to prubnul.V CHIPU ho testovali a vyhrál to mezi SATA pomer cena vykon.James_Radlle píše: tak jak to vypada? uz je zapojen?