Tak sem se rozmyslel, že rozbiju prasátko a vezmu to takto...pokud mě teda ještě neubijete argumenty :) Sice chápu, že 40 je za grafiku ranec...tolik stály mé předchozí počítače celkem Ale já jsem nikdy moje PC nijak neupgradoval. Tak doufám, že toto bude investice zase tak na 10 let minimálně. Tak jako mám ten současný PC.
Jestli si ochotný tolik dát tak proč né, za mě je to parádní stroj, nic moc lepšího už není. Ještě bych zvážil ještě výkonnější zdroj když už to bereš takhle.
"500 Kč sleva na příští nákup (1× na objednávku)" u několika komponentů, co takhle to zkusit rozkouskovat, ať to vyjde?
A case má 3x 140 mm předinstalovaný, ještě jeden bych přidal.
Sestava v profilu. Watercooling ClubEXOverclocker@HWBot league rank#1Aprilia Shiver ClubBMW ///M Club
Tak jestli mi ještě poradíte zdroj, tak budu rád...ať to nezkazím nějakým nevhodným výběrem. Asi ten PC nechám složit v CZC a pak už jen přidám grafiku, tak to s těma slevama asi neklapne. Ventilátor případně dokoupím, když bude potřeba.
ASUS P8Z77-V LE Plus GPU, Gigabyte N670OC-2GD, Intel Core i5 3570K, Kingston HyperX 8GB, SEASONIC S12II-520W 80PLUS
rád bych poprosil o radu s upgradem staršího PC. Nepoužívám ho moc často, jen na nějaký mail a hraní her v 1080p cca 2 hodiny za víkend. Původně jsem přemýšlel o nějakém malém upgradu GPU z GTX 1060 6 GB na RX 6600 8 GB, ale to bych si asi...
Poslední příspěvek
Děkuji moc, s Logitech Gaming Software šlo podsvícení krásně nastavit :thumbup: Úplně jsem zapomněl, že je na to appka, na Windows 10 jsem klávesnici zapojil a fungovalo to samo :smile:
nastal čas na upgrade mojí sestavy a protože se posledních pár let v dílech moc neorientuju, potřeboval bych poradit.
Upgrade je primárně kvůli hraní. Jednu na FHD 27 monitor.
Ahoj, už je to nějaký rok co mi slouží aktuální herní PC a rád bych upgradoval aby zase stíhal nové hry. Konkrétně mám zájet o to slušně rozjet BF6. Co všechno bude třeba vyměnit aby to zase byl konkurence schopný stroj. Rozpočet řekněme kolem 15k...
Poslední příspěvek
Aktualizovat BIOS a vzít procesor Zen3 - buď 5600, 5700, nebo rovnou na hry nejvýkonnější AM4 procesor 5700X3D (ale to případně moc neváhat, prý se přestávají vyrábět). Grafiku asi 9600XT (ideálně verzi s 16GB). RAM případně rozšířit na 32GB (3600...
Ahoj , Po delší době jsem se rozhodl pro upgrade PC . Na 100% potřebuji vyměnit procesor , ten už nezvládne ani win11 a dál tak nějak přemýšlím o nové grafické kartě .
Počítač používám primárně k hraní her .
Potřeboval bych poradit jaké komponenty...