"Normální" reproduktory
Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
- MartinZX9R
- Level 3

Ten "spodek" jsem měl právě na mysli, že je dost znát ve srovnání s klasickými 2.0 repro.
Gigabyte B760 Aorus Elite AX (Intel B760), Intel Core i7-13700K + Noctua NH-D15S, Kingston Fury Beast Black (2x 32GB), Gigabyte GeForce RTX 4070Ti Gaming OC 12GB, Samsung SSD 980 Pro M.2 - 2TB, Asus Xonar DSX, Fortron Hydro G 850 Pro - 850W, Be Quiet! Pure Base 500FX, Samsung Odyssey G50A 27", MSI Clutch GM41 LW Wireless, MSI Vigor GK50, W11 Pro 64bit.
Ano, mají složit "jen" jako kulisa - sem tam na pípnutí, občas i nějaké bzučeníkarlos píše: Pokud mají však bedny sloužit jen jako zdroj zvukové kulisy, při práci s počítačem, viděl bych takový zvuk jako rušivý a doporučil bych "obyčejné" 2.0, pokud možno dřevěné
Co jsem našel, tak začínají tak na 800Kč, což je dvakrát víc, než za co se dají sehnat plastové. Mohl bys mi doporučit nějaké konkrétní?
Dotaz
No s bedýnkami se nedivím (jak jsi psal před tím). A co s těma bednama děláš zřeba za 13000 kč???karlos píše:Já jsem bohužel trošku "ujetý" na bedny velikosti stolu, jejichž ceny začínají kolem 10.000 a watáž se pohybuje od 300W nahoru, při účinnostech od 98dB
Mohl bys mi poslat odkaz na bedýnky který máš ty???
Re: Dotaz
To by se mi taky líbilo, ale to místo by nebylokarlos píše:Já jsem bohužel trošku "ujetý" na bedny velikosti stolu, jejichž ceny začínají kolem 10.000 a watáž se pohybuje od 300W nahoru, při účinnostech od 98dB
Řekl bych, že se snaží rozmlátit všechny skla v domě a u sousedůBruno77 píše: No s bedýnkami se nedivím (jak jsi psal před tím). A co s těma bednama děláš zřeba za 13000 kč???![]()
Mohl bys mi poslat odkaz na bedýnky který máš ty???
Plastový bedýnky 2.0 za 200,- jsou opravdu parodie na zvuk (brum, šum a jim vlastní plastový zvuk, výkon kolem 1500W PMPO), podle mě vyhozený peníze. Ale pokud to chceš na občasné pípnutí a "tadá", tak asi nemá smysl investovat víc jak 200,-. Pro inspiraci mrkni třeba sem.
Čas od času je vytáhnu ze sklepa, naložím do auta, obložím je spoustou dalších prkotin a vyrazím za kulturou. Odkaz na bedny žádný není, stavěl jsem si je sám. Osazeny jsou na basech reproduktory Eminence 15', na středech Celestion 12' a na výškách nějaké neznámé dynamické reproduktory. Napájím je 2x200W zesilovačem EZK. Odposlech je osazen reproduktorem Dynacord 12' a sadou čtyř malých výškáčů, opět neznámého původu. Vše je k vidění zde (včetně zvukového mistra "Funkyho"). Fotka je již asi rok stará, takže není zcela přesná, dnes je již odposlech obalený slušivým kobercem a membránu reproduktoru kryje vkusný gril, navíc již povýšil a stal se aktivním, díky 150W zesilovači EZK. Také na straně mixážního pultu nastala významná změna a původní SEAK-MR3, nahradila Yamaha MX12/4. Další významnou změnou je značné okleštění racku, kde jsem ponechal jen zesilovač a efekt (Digitech TSR6), čímž se tento značně zlehčil a do uvolněného prostoru mohu při převážení napěchovat kufry s kabely.A co s těma bednama děláš...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
a byl jsem spokojen. Nevím jestli se ještě dají sehnat,ale před 2 roky stály asi 750 kč takže si myslím kdybys obětoval 500 Kč tak si spokojen. Teď mám 5.1 a taky paráda..na ten můj malý pokoj mi celkový výkon 150 W stačí...duní mi celý dům ! Takže pro nějakou tu hudbu + film a to pípání bych doporučil 2.1..není to zas takový cenový rozdíl mezi normálníma 2.0 ,ale rozdíl zvukový tam je !
Podařilo se mě sehnat tyto http://www.audiovision.cz/Reprosoustavy ... -DUET.html asi před rokem v mag elektro za 400kč a spokojenost.Jestli máš poblíž Mag elektro tak se tam zkus podívat,v Kroměříži jsem je viděl ješté před půl rokem asi za 500,za tu cenu nemají konkurenci.
Doporučuji tyto reproduktory - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36324. Cena s DPH: 519,- Kč . Mám je doma a za tu cenu jsou velice dobré.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2 Odpovědi
- 9019 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od AirCrew