Ahoj,
mám v plánu si nechat postavit pc sestavu v hodnotě kolem 30tis Kč, bez os, jen skřín, využití k těžbě bitcoinů + bude sloužit v práci jako pracovní stanice, programování web aplikací převážně v netbeans a sublime textu s využitím memcache, elastic search, my sql, php, html, css..
na spotřebu energie tedy nekoukám, hlučnost bych také moc neřešil, ale pokud by byla tišší bylo by jedině lépe
ano pouze ssd, vic jak 120gb nepotrebuji, jsem pro AMD procesor, bylo by fajn kdyby se i do budoucna pocitalo s pridanim az 3 HD7970, ale to by nejspis asi chtelo silnejsi zdroj, napr. http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0BR0001J1Q?
Ještě je možností koupit ASIC počítač na Bitcoiny a k tomu normální počítač. Tento nejlevnější má zhruba 7x vyšší výkon, než bude mít normální pc s 7970. Na druhou stranu je to jinak nevyužitelná krabička.
taky jsme nad tím uvažoval, nicméně ještě jsem nide nezjistil zda po objednání někomu dorazila a někdo zde v čr ji již používá.. nevíte náhodou někdo o tom víc?
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
A hlavně to bude v úkolech které jsou ty vlákna schopné využít výkonnější.
Odesláno z mého GT-S5570 pomocí Tapatalk 2
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
pani treba si ale uvedomit,ze bitcoin sa UPLNE VONKONCOM VOBEC neoplati ratat na CPU...ovela lepsie riesenie su multiGPU zostavy ako napr. 5850 v quad CF alebo ta specializovana krabicka co postol tragram lebo maju ovela vacsi hash/s rate.
Ahoj, mohl bych poprosit a zkontrolování této sestavy? jestli jsou všechny komponenty kompatibilní atd. případně co bych měl vyměnit. Jako gpu koupím RTX 5090, až bude někde skladem. ( vím, že do bedny dám jen jeden ventilátor (ostatní pozice jsou...
Ahojte,
ráda bych vyměnila svou sestavu z r. 2019 - i když pořád dobře slouží.. :)
Práce SketchUp - docela velké komplexní modely interiéru a exteriéru, render aktuálně V-Ray (akt. procesor AMD Ryzen 7 3700X), v budoucnu třeba 3DsMax/Lumion. Občas...