Ahoj, řeším teď dilema co koupit dceři k Vánocům. Zatím hraje u mě na PC hry typu The Sims, minecraft a takové ty blbiny co teď frčí. Kvuli místu bude asi lepší notebook ale absolutně nevím co vybrat kolem rozpočtu co jsem napsal.
Chtěl bych aby k němu šel připojit i externí 2K monitor třeba přes display port. Byl bych rád aby měl i nějaké solidní chlazení pokud možno. Rád bych aby jí pár let vydržel takže nevím jestli volit něco s RTX4060 nebo už raději RTX 4070, tam už ale budeme asi na hraně s rozpočtem.
Pokud není nutné přístroj přenášet, tak na hry určitě klasický desktop - kromě zmíněného i z důvodu ergonomie a ortopedicky normálního sezení. Case zase tak velký prostor nezabere, jsou i menší modely. Navíc pokud chcete monitor s vyšším rozlišením (tím 2K je hádám myšleno QHD), tak to notebook moc dobře zvládat nebude.
Zdravím, potreboval by som prosím radu pri kúpe novej zostavy. Využitie by bolo v podstate len na prehliadač či prehrávanie videí, keďže hry už pár rokov nehrávam. Takže v podstate iba niečo skôr na kancelársku prácu.
Moja aktuálna zostava je...
Poslední příspěvek
Starý PC posuň kam chceš, ale je to pomsta. Vycházím z prvního příspěvku. Proč ta bedna a proč ten zdroj? Pro tvojí potřebu je třeba RGB a zdroj 750W?
be quiet! Pure Power 11 400W
AMD Ryzen 5 8500G
Kingston FURY Beast Black EXPO 32GB (2x16GB) DDR5...
můj minulý notebook odešel do křemíkového nebe, čest jeho památce a plivnutí na plasty v levných noteboocích, dobře mi tak, blblovi. Konečně jsem snad dospěl do věku a moudrosti, kdy vím, že stejně na notebooku nic nehraju a největší jeho...
Ahojte,
Prosimvás, mám notebook který přestal ze dne na den nabíjet. Momentálně je úplně vybitý, když ho připojím k síti tak nenabíjí a nesvítí ani kontrolka nabíjení. Doufám že je jen vadná nabíječka. Notebook je mamky a nechce si zbytečně kupovat...
Poslední příspěvek
Asi se divit budeš.
Nějaký PC servis vyzkouší adaptér a určí závadu. Jak je NB starý?