Ahoj, může mi někdo dát tipy na dobrý ramky, pro Ryzen 3600 a který budou časem dobře sloužit i u Ryzenu 5000?
ddr4 2x8GB určený na hraní.
Frekvence min. 3600 mhz
Ideálně bych bral 2 varianty, bez rgb, tak s rgb.
Cenově maximalne do cca 3500kc. Ted mam hyperx 3333mhz a chtel bych lepsi.
Díky.
Naposledy upravil(a) Ondras66 dne 26 pro 2020 23:36, celkem upraveno 2 x.
budu stavět pc s rtx 5090 a přemýšlím, jak je to ve hrách s výkonem mezi ryzen 9 9950x3d a ryzen 7 9800x3d.
spotřebu a pár tisícovek navíc za r9 neřeším.
Monitor mám 57 Samsung Odyssey Neo G9 kde mi většinou kromě hry běží internetový...
Poslední příspěvek
Pokud je to čistě gaming. Tak 9800X3D. Těch 8 jader těm hrám občas chutná víc. Když neplánuješ žádný rendering a složitější práci tak není o čem.
Ahojte, chcem sa spýtať na názor na grafiku z bazaru za cenu cca 2000 - 3000 Kč, čo som sa koukal tak asi nejaká RTX1660 Super nebo Ti. Sú tie karty OK? Alebo by ste nedoporučili / doporučili neco jiné?
Pozdáva sa mi napr táto:
Ďakujem
Poslední příspěvek
Pert, ďakujem za názor. Tak nejak to práve cítim :-) Práve proto sa mi do toho moc nechce ísť, možno není pravdepodobnosť velká ale proste sa mi nechce riskovať že budem kupovať niečo také a vyhodím peniaze do vzduchu, kor objednávať zo zahraničia....
Ahojte, prosím poradili by jste mobil pro dítě, cena kolem 3000 Kč.
Primárne chceme aby bylo na tel dostupné ale určite si trochu zahraje i nejaké nenáročné hry, ideálne foťák kdyby nebyl propadák by bylo fajn i když je mi jasné že v teto cene to...
Poslední příspěvek
Tak nakonec som včera objednal G55-ku, z datartu za 3100 si myslím že bude OK :-)
Zdravim. Moja krivka na CPU coolera bola upravena na celkom slusny pomer, je tam 7 bodov.
Moj CPU ma v IDLE 50-53 stupnov. Chladic som namontoval poriadne, aj dal dost pasty.
V izbe mam teplotu 23-25 stupnov.
Pozeram sa momentalne na teplotu a mam...
Poslední příspěvek
Teploty jsou ok, větráky klidně přidat můžeš. Tím nic nikdy nezkazíš. (pokud je nedáš obráceně :D)
Udělej si to nějak takhle jako je na obrázku a budeš v pohodě.
Spodní dávat nemusíš. Stačí nahoře a vepředu.
Doporučuji tyhle větráčky:
k tomu...