mohl bych Vás poprosit, doporučil by mi někdo herní sestavu pro kamaráda do 20-25 tisíc? Požadavky jsou následující:
- sestava včetně jednoho monitoru
- možnost zapojit dva monitory
- bez OS
- z obchodu CZC nebo Alza
Samozrejme nicemu extra, ale ma napr. vsechny usb 3.2 a nejsou tam dva sloty zabity v podstate zbytecnym usb 2.0
Stejne tak zvukovka ma lepsi vyvody pro pripadny zapojeni nejakyho audia co by bylo vic jak 2+1.
V neposledni rade je mi asus proste vic sympatickej co se tyka biosu, ale to je jen osobni preference.
O kvalite VRM si netroufnu diskutovat, nicmene predpokladam ze na i5 10400f je to stejne uplne jedno.
Proste mi ten asrock prijde takovej udrbanej chudacek a ten asus mi prijde trochu vic dustojnejsi za par korun navic...
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB Xbox One
přicházím s prosbou o radu se sestavením nového herního PC. Rozpočet byl stanoven na 65 tisíc a požadavky jsou jednoduché. Aby to vydrželo zhruba 5 let bez starostí.
Vleze se do takové sestavy RTX 5080? Jaký je nejvhodnější procesor? Ramek...
Poslední příspěvek
Ta Super edice ještě nebyla oznámená, může to vyjít až na přelomu roku. Ale pokud se má do grafiky strčit třicet tisíc, tak bych počkal.
Ahoj sháním k nové sestavě i nová herní sluchátka, abych si vychutnal zážitek na maximum. Rád bych si nechal doporučit od znalejších. Hledám nejlepší poměr cena výkon okolo 4 tisíc. Co jsem si načetl, tak bych asi dal přednost nějaké klasické...
Poslední příspěvek
S klasickou studiovou značkou souhlasím. Sám dlouhodobě používám Sennheisery HD xxx a jako herní jsem vždy doporučoval Senny PC 350/360, které se už bohužel nevyrábí.
Současné herní Senny GSP 600 (300) mají sice docela dobré uživatelské recenze, ale...
Žena by chtěla svojí mamince vybrat po 11 letech nový notebook. Protože já už nemám tušení co se dnes vyrábí, chtěl bych Vás požádat o radu s výběrem. Máma od ženy je učitelka. Požadavek na notebook by měl být tedy následující:
Excel, Word,...
Poslední příspěvek
Displeje obou těch notebooků, které si poslal, budou těžkej průměr.
Oba mi přijdou předražený a ten asus plasťák bych určitě nebral.
Ahoj chci požádat o radu, jaký koupit notebook do 25 000. Chci ho na cesty, občas si něco zahrát, kouknout na film. Primárně používám desktop. Chtěl bych numerickou klávesnici a líbí se mi podsvícení. Dává podle mě smysl 4060 grafika, ale nechám si...
Poslední příspěvek
Tohle jsou zajímavé nabídky na alze do 25 tis.
16 (ale bez OLED):
1 kg hmotnost:
levnější varianta:
Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem herního telefonu kolem 10 tisíc Kč, nejlépe s 512GB úložného prostoru. Mám zatím předběžně vybráno POCO F6 Pro 5G 12GB/512GB, popřípadě 16GB/1TB... Předem díky za alternativy...
Poslední příspěvek
Díky, takže s tím POCO X6 Pro 12GB/512GB to bude OK.