zdravím, potřebuju pomoct s výběrem notebooku, nejlépe do 15 tisíc.
bude určen hlavně do školy, tak aby zvládnul nějaký ten grafický softík a taky na něm budu hrát cs:go.
Pokud notebook nebude přenášet, tak je zbytečné kupovat notebook
A ano, bez OS můžeš získat lepší HW, ale stejně tam nějaký OS musíš nainstalovat (koupit, použít ten co už máš koupený), bez OS je to notebook tak na dvě věci v dnešní době...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Martab píše: A ano, bez OS můžeš získat lepší HW, ale stejně tam nějaký OS musíš nainstalovat (koupit, použít ten co už máš koupený), bez OS je to notebook tak na dvě věci v dnešní době...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
děkuju za všechny odpovědi, a mám ještě takový menší dotaz.
k tomu notebooku bych potřeboval myšku, stačí nějaká obyčejná do 500-600,- ale nejlépe nějaké doporučení z vlastní zkušenosti, protože na té mé mi vadí, že když jí zvednu asi 5mm-10mm nad podložku tak to ještě trochu snímá a při hraní mi to dost vadí. zase díky za odpovědi i kdyby žadné nebyly
můj minulý notebook odešel do křemíkového nebe, čest jeho památce a plivnutí na plasty v levných noteboocích, dobře mi tak, blblovi. Konečně jsem snad dospěl do věku a moudrosti, kdy vím, že stejně na notebooku nic nehraju a největší jeho...
vybírám notebook pro kancelářské využití, přičemž priority výběru jsou spolehlivé fungování pro prohlížení webu a balík Office po dobu následujících cca 5 let. Strop je optimální cena, za kterou se takový notebook dá pořídit, aby se ještě...
Poslední příspěvek
není problém mít otevřený mail, word a excel a plynule to zvládá. ... Tohle dnes a denně dělám na starém PC WIN 7 32bit, 4GB RAM a ještě u toho mám otevřené účetnictví, PDF, OneNote, email Client, a u toho někdy zpracovávám soubory (do 5MB) v CORELU...
Ahojte,
Prosimvás, mám notebook který přestal ze dne na den nabíjet. Momentálně je úplně vybitý, když ho připojím k síti tak nenabíjí a nesvítí ani kontrolka nabíjení. Doufám že je jen vadná nabíječka. Notebook je mamky a nechce si zbytečně kupovat...
Poslední příspěvek
Asi se divit budeš.
Nějaký PC servis vyzkouší adaptér a určí závadu. Jak je NB starý?