No ono jak komuRewqa: Proč ne Classic? Patri mezi nejlepsi. A prehraje vsechno.
No asi proto, že všechno nepřehraje a k nejlepším nepatří.![]()
Když už něco má přehrát všechno tak to má jméno VLC Media Player.
El Diablo doporučuje Free software:
Moderátor: Mods_senior
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
Re: El Diablo doporučuje Free software:
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- memphisto
- Guru Level 13

to Karlos: toho, aby vynálézavý český člověk něco zakoupil, obzvláště když nemusí, se nedožijeme. warez fór a podobných stránek je jako hub po dešti. proč kupovat něco, co si můžu stáhnout zadarmo?
to je české heslo.neříkám, že jsem měl vždy všechno legální, ale pokud se mi opravdu něco zalíbilo, tak jsem podpořil tvůrce toho softwaru.nelegál už nevedu.nestojí to za ty nervy, když stahuješ crack a podobné "neřády" a čekáš jestli vyskočí antivir či nevyskočí a zda to udělá opravdu to co má atd. velice se mi líbí přístup firmy Ashampoo.za velice kvalitní software požaduje skoro až směšné sumy. například Ashampoo WinOptimizer4. soft za 39,99$ a nedá se s ním po funkčí a spolehlivostní stránce rovnat ani Tune Up (49,95$) a ani Registry Mechanik (29,95$ jednoúčelový). stačí si prohlédnout stránky http://www.ashampoo.com a budete zírat co za kvalitní a levný soft nabízí 
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
memphisto: A to jsi vůbec nezmínil, že od nich málo co koupíš za plnou cenu, Protože k těm nízkým cenám ještě velice často přidávají cenové akce, slevy pro stávající zákazníky a také "přednákup" nových verzí softwaru za směšné ceny ještě před jejich officiálním uvedením.
Například já mám od Ashampoo pořízeno AntipyWare 2, WinOptimizer 3 a 4, PowerUp XP Platinum 2, Burning Studio 6 a 7, Photo Commander 5 a 6, Music Studio 2007 a Clip Finder a to vše mě stálo POUZE cca. 1000 Kč. Takže když někdo vykládá, jak je základní softwarová výbava drahá, jenom se mu vysměju.
Další velice výbornou možností získávání "skoro-free" softwaru jsou počítačové magazíny (Chip, PC World, Computer, ...), kde se dá pořídit spousta plných verzí softwarů v ceně mnoha set až tisíců Kč.
Například já mám od Ashampoo pořízeno AntipyWare 2, WinOptimizer 3 a 4, PowerUp XP Platinum 2, Burning Studio 6 a 7, Photo Commander 5 a 6, Music Studio 2007 a Clip Finder a to vše mě stálo POUZE cca. 1000 Kč. Takže když někdo vykládá, jak je základní softwarová výbava drahá, jenom se mu vysměju.
Další velice výbornou možností získávání "skoro-free" softwaru jsou počítačové magazíny (Chip, PC World, Computer, ...), kde se dá pořídit spousta plných verzí softwarů v ceně mnoha set až tisíců Kč.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
- memphisto
- Guru Level 13

jj.přesně.to jsme zapomněl.celkem podstatná věc
jesm u nich zaregistrovaný a chodí mi na meil nabídky typu:
Ashampoo Burning Studio 7 místo 39.99$ jen 12.99$
Ashampoo Photo Commander 5 + Ashampoo Photo Optimizer! místo 54.98$ jen 9.99$
Ashampoo WinOptimizer 4 + Ashampoo PowerUp XP Platinum 2 místo 89.98$ jen 9.99$
atd.
nabídek je strašně moc a za super ceny, proto věřím, že do kompletní ochrany a čištění PC se do 1k vejdeš.prostě pro někoho, kdo hledá za solidní cenu kvalitní software, nevidím jinou možnost, jak sáhnout po produktech Ashampoo (nejsem jejich propagační pomocník
)
Ashampoo Photo Commander 5 + Ashampoo Photo Optimizer! místo 54.98$ jen 9.99$
Ashampoo WinOptimizer 4 + Ashampoo PowerUp XP Platinum 2 místo 89.98$ jen 9.99$
atd.
nabídek je strašně moc a za super ceny, proto věřím, že do kompletní ochrany a čištění PC se do 1k vejdeš.prostě pro někoho, kdo hledá za solidní cenu kvalitní software, nevidím jinou možnost, jak sáhnout po produktech Ashampoo (nejsem jejich propagační pomocník
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Jistě, nějaký CAD systém za půl melounu, strašně výhodná nabídka, radši koupím rovnou 2 licence ... Už i v EU komisích si všimli, jak MS v USA prodává soft za normální cenu na jejich poměry a v EU si účtuje mastnou přirážku ... o ČR už ani nemluvím ...
Hmm, taky mi to chodí, ale seznam to dává automaticky do spamu, jinak jsem s Ashampoo velmi spokojen.
Mám Ashampoo Burning Studio 2007 z CHIPu. Jejich reklamní nabídky mi nevadí, protože na registraci jsem použil alternativní, tzv. špinavý e-mail , který používám toliko a pouze k podobným účelům. Jednou za měsíc (pokud nepotřebuju získat aktivační údaje..) si ho otevřu, vypráším a je klid.memphisto píše:jj.přesně.to jsme zapomněl.celkem podstatná věc![]()
Ashampoo Burning Studio 7 místo 39.99$ jen 12.99$..............
Můj první stroj: Atari 800XL
- memphisto
- Guru Level 13

ten CHIP a další časopisy už nade mnou uvedl mikelmikel píše: Další velice výbornou možností získávání "skoro-free" softwaru jsou počítačové magazíny (Chip, PC World, Computer, ...), kde se dá pořídit spousta plných verzí softwarů v ceně mnoha set až tisíců Kč.
Díky počítačovým časopisům jsem se dostala k velkému množství programů, používám od Ashampoo vše,co nabízeli zdarma,nevadí,že je to převážně starší verze.
Ja ho stahoval an slunecnici z duvodu,ze v lete chci vyzkouset Vista a moje OEM Nero verze 6 to nezvlada.Kazdopadne tam to bylo vedene jako FREE.??Ale stahl jsme to jako zalohu,kdyby mi nechodilo vypalovani v TCMD(jako plug in),jinak kdyz jsme u toho,tak sjem narazil na zajimavy balik TCMD zdememphisto píše:jj.přesně.to jsme zapomněl.celkem podstatná věc![]()
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
Prave jsem obdrzel nekolik nabidek od Ashampoo,pouzivam nekolik jejich programu a mohu jen souhlasit ze se jedna o kvalitni software za velice rozumne ceny.V soucasne dobe asi nej vyrobce s vynikajici obchodni politikou.
Your Shopping Cart
Product Name Delivery Unit Price Qty. Price Add /
Remove
CEO's 52 birthday bundle e-mail $274.92 $49.99 $274.92 $49.99
Ashampoo® AntiVirus(incl. 1 year signature updates) e-mail included
Ashampoo® Magical Defrag 2 e-mail included
Ashampoo® Magical Security 2 e-mail included
Ashampoo® WinOptimizer 4 e-mail included
Ashampoo® UnInstaller Platinum 2 e-mail included
Ashampoo® PowerUp XP Platinum 2 e-mail included
Ashampoo® Photo Commander 5 e-mail included