instalace na jiný disk
Moderátor: Mods_senior
instalace na jiný disk
mám rozdělený disk na několik jednotek a potřebuji nainstalovat kodeky na jiný disk, při instalování se to nedá změnit, nevíte jak nastavit jako výchozí jiný disk? děkuji
milsed
- zlobyl
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Kodeky se instalují vždy do aktuálního systému, a tak nevím, co by mělo za význam měnit cestu instalace?! 
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
- zlobyl
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím! Nejprve budeš mít problémy s virtuální pamětí.Pak ti přestanou kvůli ní chodit programy a nakonec se ti možná ani nespustí systém!X píše:Tak to se ty za chvíli bude hroutit i OS, ne?
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
Co od toho vyžaduješ? Něco holt budeš muset dát pryč, buď budeš mít to a nebo kodeky. Pokud nepoužíváš režim spánku, tak si ho v systému zakaž. Uvolní se ti "BÁJEČNÝCH" 500 MBmilsed píše:mě nejdou nainstalovat, aktuální disk je plný
DFI AD73PRO; AMD Duron (Morgan) 1,2 GHz; 512 MB DDR; nVidia GF 2 MX 400 32MB AGP 4x; HDD UATA 400 GB; Inet speed: 5Mb/512kb; WXP SP2
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek