Spomalenej net :-/
Moderátor: Mods_senior
Spomalenej net :-/
Prosím Vás mám normální net o rychlosti 1 MB/S a poslední dva dny je strašně pomalej.Nemůže to byt nějakým virem který viužívá muj net?Nebo prostě já nevím.Kdyžtak pls napište jak to zlepším...
Uuuu určitě píšu o problému tak jediný co řeknu je POMOC!
- Baron Prášil
- Master Level 7

Re: Spomalenej net :-/
provider může mít technický problémy, samozřejmě že kdyby si měl zavirovaný pc tak se ti u všeho rapidně sníží rychlost, kdyžtak napiš nějaký informace o připojení, jestli máš adsl nebo něco jinýho, a s těma virama to zjistíme když sem dáš log z HJTtKiLL píše:Prosím Vás mám normální net o rychlosti 1 MB/S a poslední dva dny je strašně pomalej.Nemůže to byt nějakým virem který viužívá muj net?Nebo prostě já nevím.Kdyžtak pls napište jak to zlepším...
Notebook : HP Pavilion dv6000 2x512MB DDR2, Procesor Intel Celeron M420 1,61 GHZ, 100 GB HDD, Mobile Intel(R) 945GM Express Chipset, Windows MC Edition SP2

- memphisto
- Guru Level 13

pozdrav
a nemáš náhodou limit stahování?po překročení se poté rychlost rapidně sníží
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Baron Prášil
- Master Level 7

v sekci Viry ten log už je a otázka se tam řešípetr.s píše:a s těma virama to zjistíme když sem dáš log z HJT
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=14138
tak nevím proč to pitvat ještě tady
- James_Radlle
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Taky si myslim, uz tam mas i logy z HJ, takze pokracuj tam!Baron Prášil píše:v sekci Viry ten log už je a otázka se tam řešípetr.s píše:a s těma virama to zjistíme když sem dáš log z HJT![]()
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=14138
tak nevím proč to pitvat ještě tady
Tady to sabotujem:-)
Počítač: ANO! 
- Baron Prášil
- Master Level 7