Novinky a výhodné nabídky na Steamu, Epicu, HumbleBundle a dalších
Moderátoři: beather, Mods_senior
-
Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
Re: Novinky na Steamu, výhodné nabídky
Deny18: Něco bývá furt. Minulý rok se třeba zadarmo rozdávalo Metro 2033. Jako promo pro Last Light. Zadarmo byla Mafia 2 nebo Civilization V na GMG... Je třeba to sledovat.
Nejlepší je si prostě kupovat bundly. Občas tam jsou slušné záležitosti. Jinak sleduj třeba tuto stránku: www.epicbundle.com.
Můžeš zkusit štěstí na Gameminerovi, Steamgifts...
Nejlepší je si prostě kupovat bundly. Občas tam jsou slušné záležitosti. Jinak sleduj třeba tuto stránku: www.epicbundle.com.
Můžeš zkusit štěstí na Gameminerovi, Steamgifts...
Díky za tipy, to se někdy bude hodit! Ten Pid už mám v knihovně.. :)
Na tom webu steamgifts.com stačí být jenom přihlášený a čekat, jestli mě vyberou?
Na tom webu steamgifts.com stačí být jenom přihlášený a čekat, jestli mě vyberou?
Na steamgifts se přihlásíš a čekuješ hru jakou chceš.Klikneš na ni a strhne ti to virtuální body.Šance na výhru je,ale je to jako sportka.Teď tam byly ty klíče na PID a kdo to zneužil,dostal BAN asi na dva týdny.Co je zdarma,s tím nemáš co obchodovat,byť za virtuální měnu.Celý to funguje na domluvě.Pokud ti hráč nedoručí hru do týdne a ty ji vyhraješ,dostane BAN a už si nezasoutěží.
UPDATE:Aby jsi mohl ale soutěži,musí tvůj účet čítat hodnotu 100 dolarů a musíš otevřít svoji knihovnu jako veřejnou.
UPDATE:Aby jsi mohl ale soutěži,musí tvůj účet čítat hodnotu 100 dolarů a musíš otevřít svoji knihovnu jako veřejnou.
Jo, už jsem ten systém na steamgifts.com pochopil. Jinak s tou "veřejnou knihovnou" se to myslí tak, že uživatelé budou moct vidět, jaké hry vlastním?
Jistě.Dnes už je to jedno.Najde se pár vykuků co ti poslou fake link na stránky.Pokud máš hlavu a veris sám sobe,nereagovat popř.banovat.
steamgifts funguje na bázi vstupů.. samozřejmě pokud budeš přispívat hrami do giveaways tak se tvoje šanci na výhru zvýší.. a jsou i giveaways které jsou omezené a přímo vyžadují přispění hrami..
příklad můj profil:
http://www.steamgifts.com/user/beather
příklad můj profil:
http://www.steamgifts.com/user/beather
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
Rozcestník mých článků
Já bych se chtěl zeptat.. Píšete tu, že je to od 100$ a já mám na Steam účtu 178.89€ a píše mi to, že nemám ani hodnotu 59.97$ Můžete mi poradit? 
EDIT : ID mého účtu je 76561198075480811
-
Clorky
Ještě k tomu Gameminerovi - je tam méně lidí, takže větší šance na výhru. Požaduje ale tuším referral key. Nahoře na stránce si zvolte anglický jazyk.
Při registraci stačí zadat toto: b14fd2fafd922d73e314c4dec30cee01 (použito)
Mám jen jeden, jakmile se s tímto někdo regne, dostanu další...
Při registraci stačí zadat toto: b14fd2fafd922d73e314c4dec30cee01 (použito)
Mám jen jeden, jakmile se s tímto někdo regne, dostanu další...
Naposledy upravil(a) Clorky dne 06 úno 2014 11:50, celkem upraveno 2 x.
Něco nesedí.Píšou,že stačí 50 dolarů.Omluva,uvedl jsem 100FoGgyCz píše:Já bych se chtěl zeptat.. Píšete tu, že je to od 100$ a já mám na Steam účtu 178.89€ a píše mi to, že nemám ani hodnotu 59.97$ Můžete mi poradit?
Ze všech registrovaných uživatelů vyžadují mít hry na účtu alespoň 50,00 dolarů. To je, aby se zabránilo vytváření falešných účtů na Steamu a jejich použití se připojit SteamGifts, protože by to mohlo vést k podvádění.Hodnota her je automaticky kontrolována při registraci.
Clorky co je to referal? nabídka ?
-
Clorky
Mirek1:
referral (key)*
Klíč, který dostaneš od někoho, kdo již je členem...
Foggy si jej aktivoval, další sem hodím třeba zítra, kdyby měl ještě někdo zájem.
referral (key)*
Klíč, který dostaneš od někoho, kdo již je členem...
Foggy si jej aktivoval, další sem hodím třeba zítra, kdyby měl ještě někdo zájem.
Ajéj, gameminer je ruská stránka. Mám se bát, nebo je to bezpečné a ověřené? 
Zamlouvám si ho. 
Clorky
Clorky
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek