Alien vs. Predator nejede pod DOSemOwner píše:Počtení o dosboxu + link ke stáhnutí :
ENG http://www.dosbox.com/wiki/Dosbox_and_Vista" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.vistaportal.cz/cz/katalog/hr ... ky/dosbox/" onclick="window.open(this.href);return false;
Starší hry a Visty
Moderátoři: beather, Mods_senior
Re: Starší hry a Visty
AMD 2600 ...
- Jeden z nejlepších procesorů co jsem kdy viděl
- Jeden z nejlepších procesorů co jsem kdy viděl
Naprosto nechápu, co si tím chtěl říct. Jaká možnost Vista, když máš Visty? Co to meleš?Haluzinho píše:To už tam právě vybrany je, potřeboval bych tak aby tam byla možnnost Windows Vista, což neni.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Možná by stálo za to zkusit to spustit v režimu komptibility ne win xp ale v režimu kompatibility win98.
No s tim, jak jsem řekl že by tam měla byt možnost Vista, jsem řekl pěknou hovadinu, ale jinak jsem zkoušel všecky co tam byly win 98 atd., ze začátku tam bylo to XP, a SP1 mám nainstalovanej, ale nejede to, nechápu to..
Přesně to piše Exeption detected!, což nevim co znamená a když se to vypne tak se ukáže příčina jako že je problém s tim, že to ten systém nepodporuje.. 
S tou chybou 'Exception detected' zřejmě nejsi sám, alespoň dle strejdy Googla to tak vypadá.
Našel jsem něco od microsoft.public.windowsxp.games: "Did you enable the EAX option in the audio configuration? If so, try to
disable it." >> Máš zapnutou EAX možnost v svém nastavení zvukové karty? Pokud ano, zkus ji vypnout. Co ty víš, třeba to pomůže..
Našel jsem něco od microsoft.public.windowsxp.games: "Did you enable the EAX option in the audio configuration? If so, try to
disable it." >> Máš zapnutou EAX možnost v svém nastavení zvukové karty? Pokud ano, zkus ji vypnout. Co ty víš, třeba to pomůže..
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
nevím kde se to nastavuje... 
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 7714 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Alferi