příloha v Outlooku

Programy pro práci v kanceláři (Word, Excel, Access…=>Office)

Moderátor: Mods_senior

bypower
nováček

příloha v Outlooku

Příspěvek od bypower »

Prosím mám v outlooku přílohu s nestandartní koncovkou. A hlásí mi to = Aplikace zablokovala přístup k následujícím přílohám, které mohou být nebezpečné. No nevíte jak se dostat k té příloze??
Rimmer
Level 4
Level 4

Příspěvek od Rimmer »

Co máš za outlook? Jedná se o Outlook Express nebo Ms Outlook z office sady? Pokud je to Outlook Express, tak stačí kliknout pouze na "PŘEDAT DÁL" a příloha se stane přístuponou.

Máš-li Ms Outlook, postupuj takto...

Otevři registry Windows a uprav následovně:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\10.0\Outlook\Security (10.0 značí verzi tvého office, je možné, že tam máš jiné číslo [neuvedl jsi verzi])
Zde vlož novou řetězcovou hodnotu Level1Remove
Do této nové hodnoty vlož seznam všech přípon, které chceš v MsOutlooku NEblokovat (všechny doposud blokované). Jednotlivé přípony od sebe odděl středníkem ;

Mělo by zafungovat :bigups:
Rimms
bypower
nováček

dík za radu

Příspěvek od bypower »

Dík za pomoc ale nějak mi to nefunguje jinak tam mám 11 a mám MS outlook no a ta přípona je .htm.$#! no a tak jsem tam vložil řetězcovou hodnotu jak si mi radil a nic?
ini808
Level 3.5
Level 3.5

Příspěvek od ini808 »

Nemáš to blokované například antivirem, pokud to je koncovka spustitelného souboru (nevím co myslíš tím nestandartní).
mikel
Level 5
Level 5

Příspěvek od mikel »

V tvém případě je přípona jen $#!
Ale moc důvěry tato přípona ve mě nevyvolává, protože Outlook standardně neblokuje odkazy .htm, takže není důvod je nějak upravovat. Jsi si jistý, že to není šmejd (odkaz na šmejda) než začneš obcházet bezpečnost PC?
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
bypower
nováček

Re:

Příspěvek od bypower »

Šmejd to nejni i přesto že jsem dal do hodnoty řetězce "htm.$#!;htm;#$!; přesto mi to nejde!!
mmmartin
Moderátor

Příspěvek od mmmartin »

$#! je přípona, kterou Cryptext označuje zakryptované soubory. Např. soubor *.jpg se po zakryptování zobrazuje jako *.jpg.$#! Takže pro otevření potřebuješ mít nainstalovaný Cryptext a znát heslo, pod kterým je soubor zakryptovaný.
bypower
nováček

Re:

Příspěvek od bypower »

No jo ale mě tu přílohu nechce stále zpřístupnit!!! :evil:
mmmartin
Moderátor

Příspěvek od mmmartin »

Protože mu ta přípona - resp zdvojená přípona - připadá podezřelá. Outlook nepoužívám, takže nevím, kde se tam nastavuje úrověň ochrany proti podezřelým souborům, případně jestli ta ochrana nejde vypnout.
Rimmer
Level 4
Level 4

Re:

Příspěvek od Rimmer »

bypower píše:Šmejd to nejni i přesto že jsem dal do hodnoty řetězce "htm.$#!;htm;#$!; přesto mi to nejde!!
OK, no a co $#! , to jsi zkoušel?? Podle mě outlook (a windows obecně) považuje za příponu znaky, které jsou za "poslední" tečkou.
Rimms
bypower
nováček

Re:

Příspěvek od bypower »

Lidi čtete co jsem dal do hodnoty řetězce? toto htm.$#!;htm;#$!;
Jan Pašek
Tvůrce článků

Příspěvek od Jan Pašek »

Mno o tématu vim prd ale co se týče toho jestli to není nějaký šmejd Pokud je pošta stažená ze serveru už by měla být na disku PC pak by ale nepěl být problém pustit na ní antivir a přesvědčit se že to není šmejd. Akorád už si zas nevspomenu kde to hledat ve které složce.
Po této kontrole bych se dál snažil o otevření.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Odpovědět

Zpět na „Kancelářské balíky“