Otvírání souborů ve Wordu

Programy pro práci v kanceláři (Word, Excel, Access…=>Office)

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
mmmartin
Moderátor

Otvírání souborů ve Wordu

Příspěvek od mmmartin »

Po nové instalaci Offisů (ze stejné instalačky jako minule) se mi při otvírání čehokoliv ve Wordu (staré i nově vytvořené soubory i soubory přijaté jako příloha mailu) po otevření objeví okno s dotazem"Chcete se vrátit k uloženému ......" a následuje jméno otvíraného souboru. Dává mi vybrat - jak už to tak bejvá - ze dvou možností :ano/ne. Okno zmizí po kliknutí na ano i na ne a soubor zůstane otevřenej. Není to věc na umření, ale kdyby se mi podařilo přijít na to, proč se tak děje, měl bych asi lepší spaní. Poradí někdo? Dík.
Luboš
Tvůrce článků

Příspěvek od Luboš »

Tento způsob nabídky k otevření souboru se objevuje tehdy, když byl tento soubor předtím nekorektně uložen. Např. měl jsi ho otevřený a zhavaroval ti buď Word nebo celý počítač. Protože Word (i ostatní aplikace Office) si ukládá někde informace o správném uložení souborů, tak při dalším otevření ti nabídne provést uložení té poslední verze, kterou má zatím uloženou jako dočasný soubor. Doporučuji ti zadat vždy volbu ANO.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Blokování stahovaných souborů
    od Riviera kid » » v Windows 11, 10, 8...
    10 Odpovědi
    10686 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Riviera kid
  • Velikost souboru a složek na disku
    od L.L » » v Vše ostatní (sw)
    5 Odpovědi
    8835 Zobrazení
    Poslední příspěvek od L.L

Zpět na „Kancelářské balíky“