Nemohu otevřít dokumenty v Excelu klasickým způsobem.
Moderátor: Mods_senior
Nemohu otevřít dokumenty v Excelu klasickým způsobem.
Zdravím potřebuji radu, a sice používám Office 2000, a mám problém s Excelem veškeré dokumenty jež mám umístěné v Pc konkrétně v Exelu neotevřu klasickým dvojklikem. Exel se mi otevře, ale jako prázdná stránka. A vybrané dokumenty musím otevřít klasickým, ale zdlouhavým způsobem. A to soubor, otevřít a vyhledat
umístění daného souboru. Nevíte nikdo co s tím? Moc, moc dík.
umístění daného souboru. Nevíte nikdo co s tím? Moc, moc dík.
Ne fungovalo to normalně tak rok bez problému, až teď tohle.
Zkusil jsem to přeinsatalovat a děláto to samý.seitec píše:kdyz jsi prvne spoustel exel nezobrazilo se ti tam ze se office instaluji? nestornoval jsi to?
Excel je nastaven správně, dané soubory otvírá jako výchozí, jediné co je divné, že ve vlastnostech daných souborů je obsaženo ,,soubor blokován pochází z jiného PC,, i po odblokování se jej nedaří otevřít nemůže to dělat Outlook Express, žádný firewall tam není a veškeré soubory jsou z pošty?Jidhash píše:zkusil bych ještě ve vlastnostech ( toho daného souboru ) překontrolovat v jakém programu se má otevírat a trvale nastavit excel jako výchozí
- Jidhash
- Tvůrce článků
2 mmmartin
proto jsem o to zmínil
2 Stross
s expressem jsem měl problémy vždy a proto ho už taky roky nepoužívám, ale o něčem takovém jsem ještě neslyšel, možná máš nastaveno, jak píše mmmartin, blokování maker a tím pádem všech souboru xls,
já bych obojí odinstaloval, a pak jako první nahodil excel a potom až poštovního klienta
mmmartin píše:To bude asi v pořádku, když se po dvojkliku na soubor EXCEL spustí.
asi nebudeStross píše:... v Exelu neotevřu klasickým dvojklikem.
2 Stross
s expressem jsem měl problémy vždy a proto ho už taky roky nepoužívám, ale o něčem takovém jsem ještě neslyšel, možná máš nastaveno, jak píše mmmartin, blokování maker a tím pádem všech souboru xls,
Zkusím dám vědět zatím díkJidhash píše:2 mmmartinmmmartin píše:To bude asi v pořádku, když se po dvojkliku na soubor EXCEL spustí.asi nebudeStross píše:... v Exelu neotevřu klasickým dvojklikem.proto jsem o to zmínil
2 Stross
s expressem jsem měl problémy vždy a proto ho už taky roky nepoužívám, ale o něčem takovém jsem ještě neslyšel, možná máš nastaveno, jak píše mmmartin, blokování maker a tím pádem všech souboru xls,já bych obojí odinstaloval, a pak jako první nahodil excel a potom až poštovního klienta
to mmmartin & Jidhash: blokováním maker to nebude. V tom případě by se sešit otevřel, ale makra by byly zablokované pro použití.
to Stross: nejdou ti otevírat tímto způsobem soubory i z disku nebo jenom Outlook Expressu? To by mohl být dost podstatný rozdíl.
to Stross: nejdou ti otevírat tímto způsobem soubory i z disku nebo jenom Outlook Expressu? To by mohl být dost podstatný rozdíl.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!