Jaké používáte připojení k Internetu?
Moderátor: Mods_senior
- Jake
- Level 4

- Kontaktovat uživatele:
Ja mam mistni bezdratak ... jede pod czfree a je to celkem pohodicka 
Stezovat si nestezuju, a jelikoz pomaham tak mi nikdo nenadava za to ze stahuju na plny
jinak ke smlouvam na dobu urcitou - uzavrel sem ji s predchozim poskytovatelem netu a nedala se obejit ani tim ze sluzby byly nekvalitni, nastesti prisla ohodne levnejsi konkurence (jejimu prichodu sem pomohl) a tak tady tamta firma skoncila, od te doby neuzaviram smlouvy na dobu urcitou protoze kdyby konkurence neprisla, nebo by ten puvodni poskytovatel nemel zatim jen 2 pripojeny lidi (a dalsi samozrejme nemohli pribejvat kdyz byla levnejsi konkurence) tak bych byl nespokojen jeste dnes...
ja sem pro smlouvy na dobu neurcitou
Stezovat si nestezuju, a jelikoz pomaham tak mi nikdo nenadava za to ze stahuju na plny
jinak ke smlouvam na dobu urcitou - uzavrel sem ji s predchozim poskytovatelem netu a nedala se obejit ani tim ze sluzby byly nekvalitni, nastesti prisla ohodne levnejsi konkurence (jejimu prichodu sem pomohl) a tak tady tamta firma skoncila, od te doby neuzaviram smlouvy na dobu urcitou protoze kdyby konkurence neprisla, nebo by ten puvodni poskytovatel nemel zatim jen 2 pripojeny lidi (a dalsi samozrejme nemohli pribejvat kdyz byla levnejsi konkurence) tak bych byl nespokojen jeste dnes...
ja sem pro smlouvy na dobu neurcitou
Jo jiste, tusim ze je to neco pres 10Ghz takze by to v te kategorii "Bezdratove" mohlo bytCharlie.v píše:to Jinx: noo, pokud to není 2,4GHz WiFi, tak to bude 5GHz, maximálně nějaký spoj realizovaný optickým pojítkem, takže to patří do kategorie bezdrátové...![]()
já mám GPRS a jsem s ním nadmíru nespokojený. bohužel jsem podepsal smlouvu na dva roky...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ono to neni wi-fi, jsou to proste ty velke spoje na dalku, je to takove bile kulate, vypada to jako buben, konkretneji je to 10,5Ghz muzes to treba videt na strese budovy GTSCharlie.v píše:no, já se v tom sice nevyznám, ale podle ČTÚ jsou povolené pouze 2,4GHz (WiFi) a 5GHz (myslím že něco jak NMT nebo tak), ale 10GHz?
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8 Odpovědi
- 13213 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Bary-Jan
-
- 1 Odpovědi