Opera - výchozí prohlížeč
Moderátor: Mods_senior
Opera - výchozí prohlížeč
Kde najdu v nastavení Opery volbu používat jako výchozí prohlížeč? dík
Naposledy upravil(a) Verxes dne 20 kvě 2007 22:57, celkem upraveno 1 x.
- memphisto
- Guru Level 13

pozdrav
operu bych jako výchozí prohlížeč nedával.má problémy se zobrazením některých stránek.dej si jako výchozí radši firefox
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Re: pozdrav
Pokud má Opera problém se zobrazením stránek, tak je to chyba toho, kdo ty stránky udělal a ne Opery, Když jsem si porovnával zobrazování XHTML, CSS atd.. ve IE 6, IE 7, Firefox a v Opeře, tak je na tom Opera nejlíp..memphisto píše:operu bych jako výchozí prohlížeč nedával.má problémy se zobrazením některých stránek.dej si jako výchozí radši firefox
Mimochodem ten tvůj podpis je mírně zavádějící.
Máš tam :
systémové procesy
internetový obchod
vše o mobilech
Jenže je to vše výhradně o SONY řady
CMD - J5/J6/J7/J70/Z7.
Máš tam :
systémové procesy
internetový obchod
vše o mobilech
Jenže je to vše výhradně o SONY řady
CMD - J5/J6/J7/J70/Z7.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
- memphisto
- Guru Level 13

pozdrav
díky za upozornění.vložil jsem tam jinou stránky než jsem zamýšlel
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek