Dokázal by mi někdo poradit, jak k již hotovému DVD přidat menu? Sotwarů na přidání menu jsem sice našel spousty, nicméně tam byla možnost pouze z nějakého AVI (případně jiného video formátu) vytvořit DVD, ke kterému se menu přidalo. Ale já již mám hotové domácí DVD, ale mám tam 8 klipů, mezi kterými jde pak krkolomě přepínat. proto jsem chtěl již k tomuto stávajícímu DVD přidat menu. A to se mi nedaří. Zkoušel jsem Adobe Encore, Nero Vision.. nic moc.
Díky za jakoukoli pomoc.
Přidání menu k již vytvořenému DVD
Moderátor: Mods_senior
RE:
Pokud máš vypálené DVD uzavřené, pak to nejde.Znova vyrenderovat klipy+vytvořit menu a vypálit.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Díky moc za typ, ten MPEG Video Wizard DVD je vážně super. Škoda, žeto není freeware, ale to by dozajista zase nebyl tak super. Nicméně se pochlapím a během 30 denní zkušební lhůty snad všechno, co potřebuji, upravímBROZA píše:MPEG Video Wizard DVD. Jeho výhoda je v tom že to proběhne bez rekomprese. Tudíž to máš během pár minut v té samé kvalitě i s menu které si vytvoříš. Bohužel trial na 15 dní.