Zdravím, mám problém s trhaným zvukem při procházení internetu. Pokaždé, když se stránka načítá nebo když stránku scrolluji, zvuk se začne trhat, což se projevuje jakoby praskáním. Děje se to jak u reproduktorů, tak v USB sluchátkách. V minulosti jsem to už řešil, ale zapomněl jsem jak. Matně si vzpomínám, že to bylo až směšně jednoduché řešení, žádný reinstall systému a podobně. Nevěděl by někdo?
Posledních několik dnů řeším problém s připojením.
Komunikační programy jako Telegram, WhatsApp nebo Discord fungují, ale Chrome, Edge a TradingView mají problém a nenacitaji se nebo děsně pomalu.
chtěl bych se zeptat, zdali někdo nemáte zkušenosti a za předpokladu že ano, tak jaké, s poskytovatele internetu Pe3ny. V mé lokalitě vychází ze všech možností nejlépe, ale doposud jsem o tomto poskytovateli neslyšel, tak by mě...
Poslední příspěvek
Ahoj, nemám osobní zkušenost, ale internet našel hodně odpovědí:
Ahoj, asi jsem uplna lama ale po zapojeni noveho monitoru AOC CU34G2XP/BK mi nejde zvuk.
V nastaveni mam vystupni zarizeni monitor.... Kde jsem udelal chybu ?
Poslední příspěvek
No tak to jsem uplny debil ze jsem nejak automaticky pocital stim ze to bude mit reproduktory.
Tak v tom pripade muzete prispevek smazat. Diky
Zdravím. Dlouho jsem tady nebyl. Kvůli Win11 jsem si pořídil nový počítač. Na starém počítači jsem měl výstup HDMI napojený na TV a na základní desce byl výstup SPDIF. Ten byl zapojený do DACU. Nový počítač nemá výstup SPDIF, tak jsem použil...