Seriál Hospoda (vyřešeno)
Moderátor: Mods_senior
- besst
- Level 2.5

- Kontaktovat uživatele:
Seriál Hospoda (vyřešeno)
ahoj lidi, tak nějak si kompletuji všechny epizody, ale chybí mi díly: 7,9,15,21,23,35,41,46,51,52,53.
prosím, toho kdo by mi mohl pomoci zkompletovat sbírku, ať se mi ozve buď zde, nebo prostřednictvím soukr. zprávy, či jinak; díky...
prosím, toho kdo by mi mohl pomoci zkompletovat sbírku, ať se mi ozve buď zde, nebo prostřednictvím soukr. zprávy, či jinak; díky...
Zákl.deska - Gigabyte GA-EP45-DS3L, Typ CPU - Intel Core 2 Duo E8600 3.33GHz, Paměť - 2 x 2GB DDR2-800, Grafická karta - Sapphire Radeon HD TOXIC 4870 512MB GDDR5, Monitor - BenQ FP73G 17', HDD jednotka - SAMSUNG 750 GB, Zdroj - OCZ Game Xtreme 700W, Operační systém - Win Vista Home Premium
- SilentLamb
- Level 2

- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
Kód: Vybrat vše
www.war-forum.netASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- besst
- Level 2.5

- Kontaktovat uživatele:
díky vám všem za pozitivní odpovědi.. a tobě, Radixi, bych doporučil se trochu ovládat.. za jedno, můžeš mrknout na datum založení nicku, takže jak poznáš, jsem zde na fóru o téměř rok a půl starší než ty! a myslím si, že pár lidem už jsem tady také pomohl!
Zákl.deska - Gigabyte GA-EP45-DS3L, Typ CPU - Intel Core 2 Duo E8600 3.33GHz, Paměť - 2 x 2GB DDR2-800, Grafická karta - Sapphire Radeon HD TOXIC 4870 512MB GDDR5, Monitor - BenQ FP73G 17', HDD jednotka - SAMSUNG 750 GB, Zdroj - OCZ Game Xtreme 700W, Operační systém - Win Vista Home Premium
Když už jsme tak trochu zabrousili k DC a konkrétně bych se zmínil o StrongDC++ 2.03. Včerejší záplata či aktualizace AVG mě mírně překvapila (sice je AVG šmejd, ale zvykl jsem si na něho). Lidi z Grisoftu mají poněkud svérázné představy
AVG začalo od té doby hlásit StrongDC++ 2.03 s trojanem a rezidentní štít ho zablokoval
Tak aby se někdo nedivil. Je potřeba v rezidentní ochraně strčit StrongaDC++ 2.03 do vyjímek a restartovat ...
Musím se trochu pousmát ,co stím má společného doba na fóru??Nijak Tě neurazil a jen zapochyboval jestli budeš mít štěstí.To ,že je to kravina je jeho názor (po zhlédnutí všech dílů i můj) ale nijak Ti ho nenutí.besst píše:jsem zde na fóru o téměř rok a půl starší než ty! a myslím si, že pár lidem už jsem tady také pomohl!
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
Taky si myslím, že to s dobou na fóru nijak nesouvisí. Já bych mohl argumentovat, že asi budu určitě dvakrát starší, než ty (pokud ti není přes třicet), ale byla by to hloupá argumentace.alias75 píše:Musím se trochu pousmát ,co stím má společného doba na fóru??Nijak Tě neurazil a jen zapochyboval jestli budeš mít štěstí.To ,že je to kravina je jeho názor (po zhlédnutí všech dílů i můj) ale nijak Ti ho nenutí.besst píše:jsem zde na fóru o téměř rok a půl starší než ty! a myslím si, že pár lidem už jsem tady také pomohl!
Proti gustu žádný dišputát. Ale vždycky mně vrtalo hlavou, kdo jsou konzumenti této novácké kultury. U telenovel je cílová skupina jasná.
Herec Miloš Kopecký říkal: Svět si to šine do hajzlu.
No asi tak nejak.
Jinak Radix nepouzivej citace kdyz reagujes na prispevek nad Tvou odpovedi.Tema se neumerne prodluzuje a stava paradoxne neprehledne.
Jinak Radix nepouzivej citace kdyz reagujes na prispevek nad Tvou odpovedi.Tema se neumerne prodluzuje a stava paradoxne neprehledne.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
- cybernovi
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
mam vsechny
mam všechny díly, když chvili vydrzis, tak ti to hodim na e-disk. Teda jestli to neni warez. I když u tutoho serialu už asi autorsky zakony nejsou :) Tak at se jeste nejaky moderator vyjádří jestli můžu