takhle se řeší kopie pro osobní potřebu na co máš ze zákona právo! pokud v tom vidíš něco jiného tak to lze sdělit do diskuze ale tohle nebylo řešení
DVD Shrink 3.2 SPĚCHÁ-repete
Moderátor: Mods_senior
- jarod72pm
- Level 4.5

- Kontaktovat uživatele:
DVD Shrink 3.2 SPĚCHÁ-repete
co to má znamenat zamknutí této diskuze? mmmartine?
takhle se řeší kopie pro osobní potřebu na co máš ze zákona právo! pokud v tom vidíš něco jiného tak to lze sdělit do diskuze ale tohle nebylo řešení
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
Re: DVD Shrink 3.2 SPĚCHÁ-repete
Souhlasím s teboujarod72pm píše:co to má znamenat zamknutí této diskuze? mmmartine?
prosím vyjadří se mmmartine
- Marfy
- Elite Level 10.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: DVD Shrink 3.2 SPĚCHÁ-repete
To bejvávalo. Zákon se změnil a teď nesmíš ani použít program na odstraněni ochrany z disku(což DVDFAB má).Ani pro vlastní potřebu.jarod72pm píše:co to má znamenat zamknutí této diskuze? mmmartine?
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- jarod72pm
- Level 4.5

- Kontaktovat uživatele:
re
podle autorského zákona si mohu vytvořit kopii pro vlastní potřebu nebo jako zálohu a je mi vcelku jedno jak tu zálohu vytvořím protože dílo(jakékoliv) pokud tím nepoškodím obsah autora je můj zakoupený majetek a mám nárok na tu kopii .
http://business.center.cz/business/prav ... st1h1.aspx
pokud se jedná o ochranu toho nějakého DVDčka či CDčka je mi to v podstatě jedno protože s ní si nemohu vytvořit svoji kopii a tím jsem vlastně omezen(na což mám vlastně nárok)
pokud by byl rozpor s právem na kopii tyhle všechny programy by nemohly být legální! a byli by brány jako pirátské a to se tak neděje tudíž vycházím z toho poznatkem že nemám technologii(nebo povolenou možnost) na kopírování i ochrany daného díla a tudíž vytvořím legální kopii jiným spůsobem podle uvedených pravidel aniž bych tím porušil autorský zákon.
ps: kolem a kolem je každému potom prd jak si tu kopii udělám když mám na ní nárok
http://business.center.cz/business/prav ... st1h1.aspx
pokud se jedná o ochranu toho nějakého DVDčka či CDčka je mi to v podstatě jedno protože s ní si nemohu vytvořit svoji kopii a tím jsem vlastně omezen(na což mám vlastně nárok)
pokud by byl rozpor s právem na kopii tyhle všechny programy by nemohly být legální! a byli by brány jako pirátské a to se tak neděje tudíž vycházím z toho poznatkem že nemám technologii(nebo povolenou možnost) na kopírování i ochrany daného díla a tudíž vytvořím legální kopii jiným spůsobem podle uvedených pravidel aniž bych tím porušil autorský zákon.
ps: kolem a kolem je každému potom prd jak si tu kopii udělám když mám na ní nárok
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- waterresist
- Level 1

Ty si kupuješ právo shlédnout obsah nebo ho používat (v případě že je to nějaký soft), nekupuješ si TEN obsah a tedy nemáš právo ho šířit.podle autorského zákona si mohu vytvořit kopii pro vlastní potřebu nebo jako zálohu a je mi vcelku jedno jak tu zálohu vytvořím protože dílo(jakékoliv) pokud tím nepoškodím obsah autora je můj zakoupený majetek a mám nárok na tu kopii .
Vodník
No vidíš.tak proč jsi to zamkl.On si chtěl udělat jen kopii svého originálu.Nebo snad někde psal že nejsou DVD jeho?Pokud ano tak se omlouvám,ale jaksi jsem to nezaregistroval...mmmartin píše:Kopii si pro vlastní potřebu vytvořit mohu, ale pouze kopii díla legálně získaného ( s výjimkou počítačového programu, kde ani to není povoleno).
pompeus50 píše:
ahoj možná tento dotaz taky padl mnohokrát, ale když si chcu zkopírovat originální filmy do pc tak mi to hazí chybu
- jarod72pm
- Level 4.5

- Kontaktovat uživatele:
tady ale nikdo nepsal že ho chci šířit! ale používat kopii abych si třebas případně nezničil origoš nebo zálohu kdyby něco se stalo s originálem.waterresist píše:Ty si kupuješ právo shlédnout obsah nebo ho používat (v případě že je to nějaký soft), nekupuješ si TEN obsah a tedy nemáš právo ho šířit.podle autorského zákona si mohu vytvořit kopii pro vlastní potřebu nebo jako zálohu a je mi vcelku jedno jak tu zálohu vytvořím protože dílo(jakékoliv) pokud tím nepoškodím obsah autora je můj zakoupený majetek a mám nárok na tu kopii .
- Baron Prášil
- Master Level 7