otázka pro naše drahé legislativcemmmartin píše:Akademická otázka: proč filmy a muziku ano a programy ne?Baron Prášil píše:....když poradíme jak stáhnout(film,hudbu...ne programy!)....
Je to legální???
Moderátor: Mods_senior
- Baron Prášil
- Master Level 7

Před pár lety jsem se podílel na vydávání obecních novin. Na přípravu tohoto plátku jsem dostal vypálenou placku s MicrosoftPublisherem. Dal mi jí kamarád, policista. Když jsem zaftipkoval na téma "kradený soft, jedině z rukou policisty", dal mi malé vysvětlení, "Ty si myslíš, že ty kluci ze softwérový policie si programy kupujou? Je vůbec nezajímá, že ňákej Gejts v Americe má menší zisk, protože sis nekoupil originálku. Je zajímá, že ten od koho sis to koupil, nezaplatil daně...". Doba se však malinko posunula a již je zajímá i "darovaný" soft, protože z dárku se také neplatí daně"hoď kamenem,ty,cos nikdy nic nestáhnul a nevysmahnul"
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
Měl jsem hodně málo "dývek", bo to bylo drahé a zas takový pošuk do filmů nejsem, abych musel vidět každou blbost, co se natočí. Ale co to začali pomalu rozdávat zadarmo, mám doma štos přes půl metru (a to si vybírám). Být to v krabičkách, tak za chvíli nemám kde bydlet. Jinak si myslím, že distributoři konečně začínají chápat, že větší bysnys je prodávat hodně za málo, než málo za hodně...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
-
guest