Mám taky DVD-RAM, ale spíš jsem na ně zanevřel. Strašně pomalé a jak někdo tvrdí, že jsou nejspolehlivější, tak mě se už "pomocí" DVD-RAM podařilo ztratit data (CRC).
Naposledy upravil(a) X dne 11 led 2008 19:20, celkem upraveno 1 x.
Tam jsem byl a nevím jak by se to dalo zap. nebo vyp. našel jsem tam jen cituji: Vypnout automatické přehrávání a vedle tohoje není nakonfigurováno. To je asi dobře né???
Nevím teď jsem zmaten jestli mluvíme o vypalovačce????
Jo ,mám tam" není nakonfigurováno", jestli to máš stejný tak OK.Jestli máš zakázáno tak změnit.Jinak neporadím, někde se to ztratilo. to X: mám LG ,zatím bez problémů.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče! Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
No tak já mám taky LG, tak bacha Médium DVD-RAM bylo Verbatim Professional DVD-RAM Non-Cartridge Disc, 4.7 GB, Single Sided, Rewritable a mechanika je: LG DVD-RAM GSA-4120B s firmwarem 1.11.
Přehled informací Hodnota
Popis zařízení HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče! Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Prosím podívá se mi někdo na tento odkaz http://support.microsoft.com/kb/155217/cs jedná se mi o ty dva spodní klíče jestly to tak mohu nastavit?? teď tam mám 0x00000091 (145)
Asi bys musel přeinstalovat win, nebo tam můžeš mít červa.Zkus odvirovat, jinak fakt nevím.
Mam ssd disk 1tb.disk je rozdelený na dve časti.
Na disk C 160gb kde mám nainštalovaný windows a programy.
A druha časť DISK D kde mám 770gb a mám tam nainštalované hry.
Môžem preniesť úložný priestor z disku D na disc C ?
Tak aby som mal na C...
Poslední příspěvek
Je potreba videt screen ze spravce disku.
Mezi oddily C: a D: muze byt napriklad oddil pro obnovu.
Dobrý den potřeboval bych poradit jak nastavit BIOS aby šlo nabootovat z flash disku (můžu zaslat screen jak mám nastavený BIOS) možnost flash disku mám ale po vybraní se nic nestane jen problikne obrazovka. Děkuji za tipy a rady
Poslední příspěvek
Přepnout na plnohodnotný editor
Pod editačním oknem vybrat Přílohy
Klik na Přidat soubor
Vybrat soubor
Klik na Umístit do příspěvku
Velikost souboru je omezená, kdyby se příloha bránila vložení, zmenši soubor.
Dobrý den.
Nějaký programek, který mi ukaže info o složkach a souborech na disku.
Tchanovi dochazi misto na disku a ja nemužu najit kde ma nějaky bordel co si postahoval.
Děkuji.