Divix To DVDJinak mám DVDFabPlatinium i Decrypter v4. Nero bohužel uš nemám jelikoš sem zkoušel demo 8 a od té doby mě nejde vrátit 7 pořád to hlási víz přiloha. a to sem PC kopletně vyčistil teda aspoň si to myslím i ručně sem vymazal co našel průzkumník co se týkalo NERA 8
Problém s Mechanikou NEC DVD RW VYŘEŠENO
Moderátor: Mods_senior
Pro XPro tvou informaci Z kamery vše předělávám na DVD v programu buď ConverXtoDVDnebo
Divix To DVDJinak mám DVDFabPlatinium i Decrypter v4. Nero bohužel uš nemám jelikoš sem zkoušel demo 8 a od té doby mě nejde vrátit 7 pořád to hlási víz přiloha. a to sem PC kopletně vyčistil teda aspoň si to myslím i ručně sem vymazal co našel průzkumník co se týkalo NERA 8
Fujitsu Siemens Computers
AMD Sempron(tm)3000+
1,99GHz,1.00GB RAM
AMD Sempron(tm)3000+
1,99GHz,1.00GB RAM
Takže problém s mechanikou sem vyřešil
Ale stím nerem je to pořád stejny nejde a nejde už nevím co mám vymazat .Postupoval sem tak že sem zadal do průzkumníka Nero a to co našel sem vymazal .V registrech sem se nehrabal protože to moc neumím
Tak X co mě poradíš abych neco nedoblbnul ?Sem v tom LAMA
Ale stím nerem je to pořád stejny nejde a nejde už nevím co mám vymazat .Postupoval sem tak že sem zadal do průzkumníka Nero a to co našel sem vymazal .V registrech sem se nehrabal protože to moc neumím
Tak X co mě poradíš abych neco nedoblbnul ?Sem v tom LAMA
AMD Sempron(tm)3000+
1,99GHz,1.00GB RAM
AMD Sempron(tm)3000+
1,99GHz,1.00GB RAM
RE:
Může to zkusit s CCleanerem, ale pozor co mazat v registrech ,lepší je odinstalovat.Je nová verze 2.0.3.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Díky za radu.Kdybych měl někoho poblíž tak bych nechodil na PC -HelpX píše:Pozvi si někoho, kdo se vyzná v registrech ...
Jaro3 používam CCleaner už dlouho ale dík
Nakonec sem si to opravil sám teda spíš díky Mijajovi ten mě kdysi učil hledat v registrech.Tak sem vzpomínal a hledal jeho mejlíky kde mě popisoval podrobně jak hledat v registrech
Škoda že už tu není měl mravenčí trpělivost skaždím
Nero funguje mechanika taky
AMD Sempron(tm)3000+
1,99GHz,1.00GB RAM
AMD Sempron(tm)3000+
1,99GHz,1.00GB RAM
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek