Jak zjistit ochranu u DVD? Clony XXL mi s novou DVD mechanikou přestal fungovat. Hlásí že v jednotce není žádné medium (hlásí i u CD). Možná je to jen někde špatně nastaveno. Ale DVD mechaniku má namapovanou správně. Dokud jsem měl CD-RW mechaniku, tak vše běželo v pohodě.
Existuje za něj nějaká kvalitní náhrada? Zkusil jsem kolem 16 různých programů a nedají se s Clony srovnat...
Clony XXL + DVD
Moderátor: Mods_senior
O jedný náhradě bych věděl: http://www.google.com/ 
Nevím o ničem podobným. Clony už je dost dlouho neaktualizovaný pokud se nepletu, žádnýho rozumnýho nástupce to asi nemá. To opravdu tak často přepaluješ chráněný DVD že tohle potřebuješ?
Nevím o ničem podobným. Clony už je dost dlouho neaktualizovaný pokud se nepletu, žádnýho rozumnýho nástupce to asi nemá. To opravdu tak často přepaluješ chráněný DVD že tohle potřebuješ?
miras má pravdu. Clony se už dávno přestal vyvíjet a pokud se nepletu, tak to bylo před rozmachem DVD vypalovaček. Takže je jednoduše pravděpodobné, že prostě neumí zanalizovat DVD.miras píše:Clony už je dost dlouho neaktualizovaný pokud se nepletu
A o nějakém podobném prográmku jsem také nezachytil žádnou informaci.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!