Ok. Zde narychlo zreseny topic http://pc-help.cz/viewtopic.php?f=62&t=45375" onclick="window.open(this.href);return false;Simon P40 píše:a co si o tom jit povidat do vlastniho topicu?iDkcz píše:NEJSME WAREZ..to je jak kdyby nekde u kramu bylo napsano NEMAME PONOZKY..takovy nevim..dosti zvlastni. Chtelo by to spis neco jako slogan. Ci smysluplnou vetu a ne heslo. Nevim..ted mi napadaji blbosti jako napr " Legalni rady o legalnim softwaru" ci jine vety..Mirek1 píše:Romaine:Souhlasím s PC-HELP být velkým červený písmem - NEJSME WAREZ..
Borec příde že chce poradit,pak zněj vypadne že má staženou hru z netu.Akorát si třepíme huby.A mě to vadí.
Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)
Moderátor: Mods_senior
Re: Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Nevíte jak bych mohl odepnout program z lišty, když standartní cestou to nejde? Měly by být někde složka kde by ti zástupci měli být ne?
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
- Stene
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
Jak odepnou program z lišty? Myslíš, když je nainstaluješ tak tam je IE8, složka, a Windows Media Player?
Jo, ale ty odepnout jdou, ale nějak se mi to pohadalo z firefoxem a ted tam mam jen prázdného zástupce a nejde odepnout ani nic jiného 
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
- Stene
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
Mě to odepnout v pohodě šlo. Počkej na odpověď někoho kdo se s tím už potkal.
Zkus to opravit pomocí instalačního CD.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
odinstaluj program po kterém ti tam ta ikona zůstala
nebo můžeš zkusit RECOVERY...Bod obnovení k nějakému datu kdy ti to šlo normálně.
spise to zkus vymazat tady: C:\Users\%USER%\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\User Pinned\TaskBar
EDIT: Simon P40, vymazal jsem to, ale nic se nestalo, ještě zkusím restart a uvidím. ale tohle by mohlo zabrat.
EDIT: Tak po restartu všechno OK, Simon díky ti
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek