Ahoj všem. Hledám člověka, který se vyzná troch v HTML, PHP a nebo má zkušenosti s PHPBB3 fóry - alespoň jedno z toho. Na odměně se domluvíme - díky za vaše návrhy
//přesunuto do správné sekce
//mmmartin
CPU: Intel Core i7 3.9 Ghz v Turbo
GPU: NVIDIA GEFORCE GTX 760 4GB
RAM: Kingston HyperX 16 GB
SSD: KingSton 60GB pro systém, 540 Mb / s R, 520 Mb / s W
HDD: WD 1 TB 7200 ot / min
ZD: GIGABYTE GA-H87-HD3 - Intel H87
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Určitě bych zájem měl .. Nejde mi o to, aby ses staral o celé fórum, ale jen abys nám rozšlapal vzhled .. Potom bych samozřejmé ty vé software nabízet mohl .. Domluvili bysme se jak by sis to představoval, jak dlouho, kam ti to umístit a podobně .. Napiš mi SZ .. A určitě se domluvíme .. Nemám problém se přizpůsobit
Určitě budu rád za spolupráci, styly moc neumím, ale cenzuru slov a takovýhle záležitosti budou samozřejmostí. Nejdřív mi pošli adresu webu, ať vím, o čem mluvíš...
No tak to je ale docela problém, protože mě jde o úpravu šablony a fůnkce fóra, jako že například nyní nefunguje tlačítko (které tam teď ani není) jako je Upravit .. atd .. Proto jsem myslel, že tothle umíš .. ale tak můžeme se domluvit.. Fórum je teprve v začátku, je 2 dny staré .. ale předtím jsem měl jiné fórum, které fungovalo skvěle a mělo návštěvnost tak 500 lidí denně .. Takže toho se nemusíš bát .. jde o adresu pgames.cz
Ozvi se.. i jestli zájem nemáš, ať vím, jestli mám schánět někoho nového .-)
Uplně by mi stačil.
Problem je, že když mam nějake obrazky nebo třeba ikony na svem web serveru, který jede a vnitřní siti, tak je nevidim.
Poslední příspěvek
Když potřebuji udělat nějakou jednoduchou stránku, tak se mi osvědčil Microsoft Expression Web. Je to velmi jednoduchý a intuitivní program i pro úplného laika, jako jsem já. Obsahuje i manažer pro odesílání hotových stránek přes FTP. Hotové se...
Zdravím, za pomoci AI jsem stvořil kód v HTML, ale zaboha nemůžu s AI doladit jednu podmínku. Týká se zobrazení jisté sekvence ve výběru čísel. AI začne kód postupně měnit a dokola se vracím na úpravy, které jsem už dělal. Za chvíli je kód k...
Poslední příspěvek
Ta nula teď funguje, dříve se připisovala nesmyslně. Kód funguje dle požadavků, takže brzy uzavřu.
Moc děkuji za pomoc hlavně rhsCZ . Paráda.
Ahoj,
mám aktuálně starou PC skříň a určitě budu kupovat novou, která bude vzhledově hezčí.
Avšak si na to úplně netroufám a proto hledám někoho, kdo by mi s tímto předěláním pomohl.
Jsem z Moravskoslezského kraje, takže pokud se tu najde někdo,...
Poslední příspěvek
Stejně jako ostatním, tak se mi nelíbí požadovat záruku funkce po někom u něčeho, co se může pokazit bez zapříčinění něčí neschopnosti/neodbornosti. Tím hůř, když někdo takového obětního beránka hledá tady na fóru a nepožaduje to když už teda tak...
Hledám nějakého servisního technika, který by mě opravil dva kusy tiskáren HP Color LaserJet 5M- jedná se o první barevnou laserovou tiskárnu od firmy HP z roku 1996. Servisní manuál mám k tiskárně.
Mám dvě a jednu rozmontovanou na náhradní díly,...
Ahoj
Nikde se mi nepodařilo na netu najít, tak jdu opět sem:
Potřeboval bych poradit, jestli lze nějakým způsobem ve Windows 10 vytvořit na plochu zkratku-ky na přepínání obnovovací frekvence u mé TV, kterou mám jako druhý zobrazovač na filmy....
Poslední příspěvek
... na přepínání obnovovací frekvence u mé TV,
To znamená měnit obnovovací frekvenci signálu, generovaného pro tvou televizi - to je úkol pro GK, nebo měnit obnovovací frekvenci v nastavení televizního přístroje?